Heb jij het hele jaar lopen ploeteren op je werk? Of je nu werkt in de bouw of op kantoor achter een scherm, beide beroepen zijn vermoeiend. Zowel fysiek als mentaal heeft je lichaam behoefte aan de nodige rust. Gun jezelf even de tijd nemen om te herstellen en resetten. Zo een periode van rust zorgt voor bewustwording en nieuwe idee├źn. Dat is precies wat je nodig hebt voordat je weer volop aan het werk gaat. Vandaag delen we een aantal leuke tips die ervoor zorgen dat jij als herboren verschijnt op de eerste werkdag na je vakantie!

Last minute vakantie

De manier om volledig tot rust te komen is natuurlijk een heerlijke zonnige vakantie. Hoe klinkt een last minute Griekenland? Onze gok is als muziek in de oren. Een vakantie kan nogal prijzig zijn. En aangezien het te laat is om te kunnen profiteren van vroegboekkorting is de beste optie om kosten te besparen een last minute boeken. Doordat je de lege plekken in het vliegtuig aanvult maken de luchtvaartmaatschappijen minder kosten. Elke lege stoel kost namelijk geld. Het voordeel voor jou is dat je minder betaald voor je vlucht. Dus heerlijk naar de zon om je in het prachtige Griekenland even als een ware god te wanen ligt binnen handbereik.

Festivalseizoen gewoon doen

Mocht je nog niet voldoende uitgerust zijn na je last minute vakantie in Griekenland of is een vakantie op dit moment nog net iets te duur? Vergeet dan niet hoe prachtig ons eigen land is. Nederland met lekker weer is een top vakantie bestemming. Dus mocht je lekker in Nederland blijven dan kan je je hier prima vermaken. Nederland is het festival land bij uitstek. Met meer dan duizend festivals gedurende de zomer is dit ook wel te verklaren. Of je nu van een groot festival houdt of liever een klein en intiem festival in Nederland kom je altijd aan je trekken. Ben je minder van het feesten maar meer van het eten? Tegenwoordig zijn er ook foodtruckfestivals in overschot.

Een dagje wellness

Een andere manier om je binnenlands te vermaken is een bezoekje aan de spa. Heerlijk ontspannen in het water. Lekker tot rust komen in een van de vele whirlpools. Of even je huid laten herstellen in het zoutwaterbad. Allemaal opties die jou de nodige rust gaan bezorgen. Is het water niet genoeg dan ga je toch gewoon lekker zweten in de sauna. Nog steeds niet tot rust gekomen? Dan is een ontspanningsmassage een gegarandeerd succes!