Iedereen heeft wel een favoriete serie waar je het liefst elke dag een nieuwe aflevering van zou willen kijken. Het is niet zo gek dat grote, internationale series als The Big Bang Theory, Game of Thrones, Grey’s Anatomy en La Casa de Papel door miljoenen mensen worden gevolgd. Ook al zijn sommige van deze series inmiddels gestopt, het blijft genieten om de afleveringen terug te kijken en er met gelijkgestemden over na te praten. Dankzij tv en internet kan je de hele dag je lievelingsserie bekijken en hierover discussiëren met anderen.

Eindeloos afleveringen terugkijken

Vroeger, voordat we gebruik konden maken van het gemak van online tv en internet, moest je dagelijks of wekelijks op tijd voor de tv klaar zitten voor de start van je favoriete serie. Gelukkig is dit nu verleden tijd. Voornamelijk de komst van streamingdiensten hebben ervoor gezorgd dat je de hele dag ongestoord nieuwe afleveringen van alle mogelijke series kan bekijken. Maar ook als je alle afleveringen van een serie hebt bekeken kan je met tv en internet eindeloos herhalen. Vooral bij series die al jaren lopen is het leuk om af en toe vanaf het begin weer alle afleveringen te kijken.

Oude series terugkijken op tv en internet

Niet alleen hedendaagse series kan je volop bekijken op tv en internet, maar ook oude en inmiddels allang gestopte series zijn ook op streamingdiensten te volgen. Zo kan je minstens 20 jaar terug in de tijd met series als Friends en The Fresh Prince of Bel Air. Deze mega successen van de jaren 90 van het vorige millennium vind je nu ook op tv en internet. Deze series hielden jarenlang miljoenen mensen aan de buis gekluisterd, dus ook voor de jonge generatie zijn deze series een absolute aanrader.

Vrijwel oneindige keuze in series

Als je alle afleveringen van je favoriete serie hebt gezien en nog een keer hebt teruggekeken op tv en internet is het misschien tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe serie. Misschien heb je vrienden, collega’s of familieleden die je kunnen adviseren op het gebied van nieuw kijkplezier op tv en internet. Als dit niet het geval is kan je ook online op zoek naar suggesties. Bij de meeste streamingdiensten worden er op basis van de gekeken series voorstellen gedaan voor series die daarop aansluiten. Zo kijk je ongestoord verder met online tv en internet.