De zomer komt eraan en je wil het sporten weer helemaal oppakken. Je kijkt in je kast en ziet nog een paar outfits liggen van een paar jaar geleden. Je durft het bijna niet, maar toch doe je een poging om ze te passen. Eigenlijk zit het iets te strak en mooi zijn ze ook niet meer. Tijd voor nieuwe sportkleding dus. Je ziet er met nieuwe sportkleding niet alleen goed uit, maar doordat je investeert in nieuwe kleding zal je je ook meer gemotiveerd voelen om extra te gaan sporten. In dit blog lees je waarom je zeker kleding van Malelions moet kopen.

Malelions?

De kans is zeker aanwezig dat je nog niet eerder van dit merk hoorde. Zeker als je de afgelopen jaren weinig gesport hebt. Bij Malelions koop je namelijk trendy sportkleding. Het merk is ontstaan in 2016 met de naam Milestone Relics. De oprichter Thijs Offermeijer veranderde later de naam naar Malelions. Hij richt het merk vooral op sportieve jongeren. Bij het merk kun je terecht voor verschillende producten als zwembroeken, petten en hoodies.

Hoe het merk in zo’n korte tijd zo populair kon worden? Goede vraag. Waarschijnlijk komt dit doordat Het merk veelvuldig gebruik maakt van influencers. Een hele slimme manier dus om je merkt snel te laten groeien. Zeker met een jonge doelgroep werkt het goed en dat is te zien. Offermeijer heeft er goed over nagedacht. Hij zet namelijk juist de influencers in die momenteel populair zijn. Zo laat hij voetballers de kleding dragen en promoten op hun Instagram.

Niet alleen sport

Je kunt een Malelions hoodie goed dragen tijdens verschillende sporten. Het ligt natuurlijk voor de hand om de kleding te dragen tijdens het voetballen. Maar je kan de kleding ook prima dragen tijdens een leuk potje padel.

Na het sporten ben je waarschijnlijk toe aan wat rust. Gelukkig heb je daar ook gelijk een outfit voor gescoord. De kleding van Malelions is niet alleen gemaakt om in te sporten, maar kan je ook goed dragen als je gaat chillen op de bank.

 Mocht je denken dat het merk alleen gemaakt is voor mannen dan heb je het helemaal mis. Juist voor vrouwen heeft Malelions ook prachtige kleding die je zeker moet kopen om in te chillen of sporten. Wil je gemotiveerd worden om het sporten weer op te pakken, koop dan zeker nieuwe sportkleding van Malelions en jaag je dromen achterna. Wie weet haal je je doelen wel sneller dan verwacht.